fredag 29 juli 2011

Nu är jag arton år, och det känns bra! Fick lite fina flytta-hemifrån-grejer i present, och även lite pysselgrejer, så som pärlor och detaljer till amigurumi´s! Sen så fick jag även en vacker tavla av min pojkvän Rasmus också, han har målat den själv! Älskar den! :D<3
    Ni som har spelat Zelda förstår! ;)

Sen har jag äntligen skickat iväg den stora beställningen nu! :) Lades på posten igår, med lite tur så kom den fram idag! :) Tog ett tag när en av hemsidorna jag beställde grejer ifrån hade sommar uppehåll, annars skulle jag aldrig låta någon få vänta så länge. :) Här får ni se ett matchande sett med änglar som bland annat var med i beställningen. :)


Trippelt änglahalsband

Änglaörhängen
ÄnglaarmbandSen fick jag även post i måndags också! Knappar som  jag beställt ifrån LadyNight. :) Tyvärr så hade väl posten inte varit fullt så snällt mot brevet... så.. det var sönderslitet och låg i en plastpåse då jag fick det. >__<' Jag öppnar alltid mina brev fint med min vackra brevkniv som jag är så stolt över. Men nu fick jag inte använda den. :P Sönderrivet! Lyckligtvis så höll påsarna som knapparna låg i iaf! :) Så inget saknades, bara allt papper som var sönder.
Men tack så mycket för knapparna! Underbara! :D
 

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen och kul att du blev min följare. Lycka till i BlogCandyn! :)

    SvaraRadera
  2. Usch och fy på posten och deras hantering! Vilken tur att inga av knapparna saknades! Synd på den silvriga påsen som jag skickade med bara :/ Men du hittar säkert något annat gulligt att lägga knapparna i.

    På tal om annat: vilket gulligt smyckesset du har gjort :)

    SvaraRadera