måndag 6 juni 2011

Cpfågel!

Jag måste bara börja med att nämna att det var MENINGEN att han skulle se lite konstig ut! xD Visste bara inte att jag skulle lyckas SÅ bra! :P hahah. Aja, i alla fall.
    Mönstret till fågeln hittade jag här. Det är på engelska, men ganska så enkelt att förstå ändå! Min blev inte lika söt som exemplaren där på sidan, men som sagt. Det var meningen att min skulle se konstig ut. Därför jag gav en kyckling en anknäbb. xD Men det går alltså att göra en mer seriös version av den här fågeln om man vill.

Han får heta Dolf!

Han har inte heller några riktiga ögon ännu. Utan det är bara små knappnålar som jag kört in i huvudet på honom. Låter lite brutalt, haha. Men i alla fall. Jag skickade iväg en beställning igår ifrån Loveknitting på lite ögon och några näsor till amigurumi. Slängde även med en ergonomisk virknål av storleken 2,5mm och även Mia Bengtssons andra bok Virka roliga amigurumis (jag har första och tredje här hemma redan). Borde väl komma ner i brevlådan denna vecka eller nästa! :) Längtar! Och så är det avslutning i skolan på fredag också, gud vad tiden går fort! Mitt sista sommarlov närmar sig med stormsteg!

1 kommentar: